Vælg et psykologfirma, der kan fremvise gode resultater

Det kan være en rigtig god idé at man som firmaejer sørger for, at ens arbejdere har adgang til gratis psykologhjælp. Det kan måske virke som lidt af en luksus for nogle firmaejere. Men det er faktisk en rigtig god investering fra firmaets side, som virkelig kan mærkes på bundlinjen.

Læs med her for at se hvordan psykologhjælp blandt andet kan hjælp dine arbejdere med at klare sig bedre i hverdagen – og hvordan det dermed også hjælper dig og firmaet.

I det daglige

Den almene arbejder kunne som sådan drage meget godt fra det at have en psykolog, som de kunne tage til, når de har behov for det. Vi lever alle i en meget stresset hverdag, som ofte er fyldt med diverse arbejdsopgaver som kan presse på. Og flere og flere mennesker end nogensinde før bukker under for stressen og må melde sig syge i længere tid af gangen – hvilket naturligvis ikke er det sundeste for firmaøkonomien heller.

Selv hvis en arbejder ikke melder sig syg grundet stress, så kan det stadig mærkes på arbejdskvaliteten, hvis de har for meget om ørene. Stress kan nemlig sætte sig som dårlig søvn, manglende koncentration og kreativitet mm. Det er alt sammen noget, som ikke er godt for firmaet heller.

Når den almene arbejder er tilknyttet en psykolog, så har de altid en professionel som de kan tage til med deres bekymringer. De har et sted at tage hen, hvor de kan få en masse gode redskaber, som de kan bruge til at komme igennem en ellers stresset tilværelse. Og det vil samtidig give dem mulighed for at snakke om andre ting for eksempel i familielivet, som volder dem kvaler og som kan påvirke deres arbejdsindsats.

Fokus på lederskab

Alt afhængigt af hvor mange arbejdere du har under dig, så kan det være lidt dyrt at tilbyde psykologhjælp til dem alle. Du kunne derfor i stedet have fokus på dine ledere, som især kan være under meget stress og føle sig pressede.

https://www.ok-leadership.dk kan du læse mere om denne mulighed for at tilbyde dine ledere i firmaet noget psykologhjælp. Det kan være en god ting at investere i.

Det handler i bund og grund også om at starte en god kultur på arbejdspladsen, omkring det at søge mental hjælp hvis man har brug for det. Her kan du som øverste leder gå forrest og vise et godt eksempel ved selv at drage nytte af psykologhjælpen.