Bliv klogere på dine investeringer

Hvis du ikke allerede er i gang med at investere og købe aktier, eller hvis du måske finder interesse indenfor emnet, så kan du lynhurtigt komme sikkert i gang med. Du kan komme i gang med investere, ved at købe kryptovalutaer som NEO. Det er nemlig en af de lidt nyere kryptovalutaer på markedet, og en af dem der klatrer sig op ad stigen.

Hvad er NEO?

NEO er en kinesisk kryptovalutaer, og var den første open-source kryptovalutaer og blockchain platform, der nogensinde er blevet lanceret i Kina. NOE startede i 2014 da Da Hongfei og Erik Zhan stiftede den. De lavede den som en måde at understøtte deres helt egen kryptovalutaer, og på den måde sikre en udvikling af forskellige digitale aktiver og så kunne SmartContracts blive muligt. Hvis dette ikke er noget der siger dig noget, kan du nemt læse endnu mere online. Køb NEO sikkert på nettet. Det er nemlig enkelt fortalt et software netværk, som kan være en platform til et sted hvor alle har mulighed for at handle og laver egne produkter. Det er på mange måder ligesom Ethereum, som også er en af de store kryptovalutaer lige nu. NEO har mange af de samme ting som Ethereum har, da det laver måder hvor at brugere kan laver deres egne ting som applikationer, netværk eller nye kryptovalutaer. Men en forskel på NEO, er at Ethereum ikke har NeoContracts, som er en måde at kunne bruge eksisterende koder i brugeres nye applikationer. På denne måde behøves der ikke at skulle læres og laves helt nye kodesprog. Dette gør det både nemmere og hurtigere at udvikle nye ting, eller at udvikle dem der allerede er.

Hvordan investerer man i NEO kryptovalutaer?

Det er helt nemt og enkelt at købe NEO. Hvis du allerede er i gang med at investere og har aktier, så er du helt sikkert også allerede på en eksisterende handelsplatform. Hvis du er helt ny i branchen, kan du hurtigt få dig selv en bruger på en af de mange muligheder for investeringsplatforme. Du kan vælge nogle af de mere populære platforme, som eToro, Capital.com eller Saxo. Her kan du hurtigt komme i gang med at købe aktier og investerer i virksomheder som NEO og Ethereum, og meget andet. Du skal blot lave en bruger, og så er du i gang. Her kan du med fordel vælge at bruge en platform som eToro, som ikke har noget oprettelsesgebyr eller andre udgifter og gebyrer på denne måde. Du kan altså komme i gang med at investerer, helt uden omkostninger. Herfra kan du nemt navigere imellem de over 3000 forskellige muligheder for investeringer. Der er nemlig sørget for at det vil være så nemt som muligt at kunne finde rundt på den store hjemmeside, så du kan have et godt overblik over de investeringer du allerede har, og de seneste nyheder og opdateringer. Dette kan både være på din computer, telefon eller tablet. Det er lavet så nemt som muligt for dig at være opdateret og informeret.